Hit-Chanのワクワクしてるよ!(Hit-Chan's WakuWaku Life!)

アメリカのミネソタでワクワクした事を綴っています。
Hit-Chan's exciting life in MN!

ミネソタ的BBQ (Minnesota style BBQ)

2020-04-07 13:25:27 | MN生活(10年目)(MN2019-20)
どもども。
Hello!




皆様、いかがお過ごしでしょうか?
How's your day going today?





さて、もう4月になりまして、こちらミネソタも極寒の冬を越えて暖かくなってまいりました。
So, it's already April now, and the weather here in MN has been much warmer after our usual freezing winter.





日本なら桜の季節を迎えて皆さんお花見を楽しまれる時期でしょうが、コロナの影響でそれも難しくなってしまいましたね。
Now would be the beautiful cherry blossom season in Japan, and people would have enjoyed having a party under the trees if everything was normal. Though, COVID-19 took the fun time away from them.





で、今日のお話はまだまだ雪の残る2月末の頃の事です。
Anyways, this was still in the end of February, which was still snow around and also before all the COVID-19 chaos started here.





2月末の日曜日、久しぶりにブラッド君と一緒に我が家でBBQをする事にしました。
On the last Sunday of February, we had Brad over our house and did BBQ together.






ブラッド君はしょっちゅう我が家に遊びに来ているので、めいも人見知りを全然しません。
Brad comes over our house just to hang out with us pretty often, so May-chan doesn't get shy with him.




ミネソタでの2月のBBQとなると。。。
Speaking of BBQ in February here...,





もちろん雪の中です。(笑)
Yup, it's in snow. LOL




さすがに外で食べるのには寒すぎるので家の中で食べますよ。
Obviously, we didn't want to eat outside. Haha.





Hit-chanは家の中でAndyっちとブラッド君が焼いてくれるのを見てるだけ~。
While Andy and Brad were grilling, I was just waiting for them to get it done in the warm house.





メインはステーキ!ベジタリアンのブラッド君はベジタリアンミートを焼いておりました。
The main dish of the day was steak! Brad's a vegetarian, so cooked a vegetarian meat instead.





Hit-chanはステーキと一緒にマッシュポテトを食べたかったので、ガーリックマッシュポテトを作りました。
I was craving for mashed potato with steak, so made this garlic mashed potato.





サイドディッシュにアスパラガスとズッキーニ
As the side dish, we grilled some asparagus and zucchini.





いただきまーす!!
Bon Appetit!




めいは普段、野菜をそのまま食べる(茹でたブロッコリーとか、アボカドとか。。。)のがあんまり好きじゃなく、細かく切って炒飯にしたりする事が多いんですが、このBBQグリルで焼いたアスパラガスとズッキーニは驚くほどパクパク食べてくれました!
May-chan actually doesn't eat simply cooked veggies like boiled broccoli or avocado, and I usually chop veggies and mixed them in fried rice or something, but she really loved the grilled asparagus and zucchini and surprisingly ate them a lot!





現在1歳4ヶ月、スプーンやフォークを使う練習をしております。自分で食べられるまでにはもう少し時間がかかるかな?
She's now 16months old and practices using a fork or knife, but I assume that it will take a little bit more time for her to master it.




もちろん、ステーキラバー&BBQマスター(Andyっち)が焼いてくれたステーキはとっても美味しかったです。
Needless to say, the steak cooked by our steak lover & BBQ master (Andy) was super delicious as always.





いつも美味しいBBQをありがとう!!
Thank you always for delicious grilled food!!





ブラッド叔父さん、いつも遊んでくれてありがとう!!
Thank you, Uncle Brad, for always playing with me!





という訳で、まだコロナの影響が少なかった時の穏やかな日曜日の様子でした!!!
Again, this was about our calm and peaceful Sunday before COVID-19 pandemic started. Thank you for reading again!!!





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