おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 パクチーチャーハン(コリアンダー)

2022年03月28日 | 日記

パクチーチャーハン(コリアンダー)

パクチーの好きな人必見!パクチーチャーハン」の作り方。

    

2人前

➀パクチー50gを1~2cm幅に切る(または刻み葱)。

②豚バラ肉100gをみじん切り。

⓷ボウルに卵2個を割り入れたら、菜箸で溶きほぐす。

➃ごま油大匙1を温めたフライパンに②を入れ、火が通るまで中火で炒める。

⑤温かいごはん2膳を加え、中心を空け③を流し入れ切るように混ぜ合わせる。

鶏ガラスープの素大匙1・醤油小匙1・ナンプラー小匙1・を適量と①を加え、全体に馴染んだら完成。 

Coriander With Coriander

A must-see for coriander lovers! How to make "Pakuchi Fried Rice".

         

2 people ago

Cut 50 g of coriander into 1-2cm widths (or chopped leeks).

②100g pork belly, chopped.

Break the two eggs in a bowl and melt them with chopsticks.

Put in a frying pan heated with sesame oil 1 and fry over medium heat until cooked.

⑤Add 2 bowls of warm rice and mix the center to drain.

⑥1 large chicken soup, 1 small soy sauce, 1 small nampura, and 1 sake Add ➀ and complete when you are familiar with the whole.

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