おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 簡単鯛のしんじょう

2022年03月24日 | 日記

簡単鯛のしんじょう

 鯛を使ったしんじょう、意外と簡単に作れます。

      

①鯛の切り身70g・はんぺん1片を切りフドープロセッサーで細かくする。

ボウルに①・片栗粉大匙➁・昆布茶・顆粒出汁の素を少々入れて手でよく混ぜて一口大に丸める。

鍋に湯を沸かし➁を5分ほど茹でる。

器に乗せ、菜花の茹でたものを適量を盛り完成。

  *野菜は筍・椎茸などを入れても美味しい。

Easy sea bream shinjo

Shinjo using sea bream is surprisingly easy to make.

     

①Cut 70g of sea bream fillets and 1 piece of hanpen and finely chop them in a fluffy processor.

In a bowl, put ① potato starch large spoon, kombucha, and a little of granule soup stock, mix well by hand and round into bite-size pieces.

 ⓷Boil  water in a saucepan for about 5 minutes.

➃Put it on a bowl and fill the boiling rape blossoms and complete it.

  *Vegetables are delicious even if you put bamboo shoots and shiitake mushrooms.

 

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