人参のラペ
人参ラペの簡単作り方。
フランスの家庭料理キャロット・ラペとは「すりおろす」という意味で、いわば、人参のせん切りサラダです、作りためをしておける。
①にんじん2本は皮をむき、スライスし柔らかくなるように電子レンジで加熱。
②①に酢大さじ4・オリーブオイル大さじ2・塩少々こしょう少々を入れ、混ぜ合わせ盛り付けたら完成、色々な料理に添える。柔らかい好みは更に熱を加える。
*レイズン・クルミ・ピーナツなどを混ぜてても良い。
Carrot Lape
French home cooking Carrot Lape means "grated", so to speak, it is a sliced carrot salad, so to speak, you can make it.
How to make carrot lape easily.
➀Peel, slice and microwave the two carrots to soften.
②①4 tablespoons vinegar, 2 tablespoons olive oil, 1 tablespoon of sugar, a little salt and a little pepper Mix and serve, then serve with various dishes.
* You may mix raisin walnuts, peanuts, etc.