おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 人参のラペ

2022年03月23日 | 日記

人参のラペ

人参ラペの簡単作り方。

 フランスの家庭料理キャロット・ラペとは「すりおろす」という意味で、いわば、人参のせん切りサラダです、作りためをしておける。

    

①にんじん2本は皮をむき、スライスし柔らかくなるように電子レンジで加熱。

②①大さじ4・オリーブオイル大さじ2・少々こしょう少々を入れ、混ぜ合わせ盛り付けたら完成、色々な料理に添える。柔らかい好みは更に熱を加える。

*レイズン・クルミ・ピーナツなどを混ぜてても良い。

Carrot Lape

French home cooking Carrot Lape means "grated", so to speak, it is a sliced carrot salad, so to speak, you can make it.

How to make carrot lape easily.

      

➀Peel, slice and microwave the two carrots to soften.

②①4 tablespoons vinegar, 2 tablespoons olive oil, 1 tablespoon of sugar, a little salt and a little pepper Mix and serve, then serve with various dishes.

* You may mix raisin walnuts, peanuts, etc.

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