おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 野菜たっぷりのボルシチ

2022年03月06日 | 日記

野菜たっぷりのボルシチ

ウクライナに平和を NO WAR・・プー・チン・チン

ロシアの伝統料理でもあるボルシチ,寒い季節に食べたい一品です。

     

2人前‥…プーチン・チン

➀ニンニク2片をみじん切り・ジャガイモ2個、タマネギ1本、ニンジン1本・セロリ1本を小さく切りる・ビーツ1個はいちょう切り。

オリーブオイル大匙1をひいたフライパンに1を入れ、香りが立つまで中火で炒める。

③➀を加えてしんなりするまで炒める。

②と牛肉こまぎれ150gを加えて、塩胡椒をして炒めトマト1缶水500mℓを加える。

⑤固形分野音2個・赤ワイン大匙1・ローリエ2枚・塩胡椒を加え、蓋をして弱火で30分程煮る。

⑥を器に盛り付け、サワークリーム・パセリを適量のせて完成。

  Borscht with plenty of vegetables

Peace in Ukraine... NOWAR・・プー・・チン・チン   

 Borscht, a traditional Russian dish, is a dish that you want to eat in the cold season.   

                                  

 2 servings..... Putin

2 cloves garlic, 2 potatoes, onion 1, carrot 1 and celery into small pieces

Cut 1 beet. Put 1 in a frying pan with 1 large olive oil and fry over medium heat until fragrant. Add and fry until tender.

Add and 150 g of beef komakiri, add salt and pepper, stir-fry 1 can of tomato water 500 ml.

⑤Add 2 solid field sounds, 1 large red wine, 2 lauriers and salt and pepper, cover and cook over low heat for about 30 minutes.

⑥⑤is served in a bowl and the sour cream and parsley are added to an appropriate amount and completed.

 

 

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