おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 天空カボチャのソテー

2021年08月30日 | 日記

天空カボチャのソテー

天空かぼちゃとは?山梨の定番「ぶどう」の棚を利用して、吊るして栽培するかぼちゃの呼称で、NPO法人甲州元気村の登録商標です。 

品質を均質にするために上に紙が被せてある。

 

①カボチャを適当な大きさに切る。

②オリーブオイルで炒め塩・胡椒を振りかける。

③皿に盛り付けて出来上がり。

人参や牛蒡等と一緒に揚げても良い。

Sautéed Sky Pumpkin

What is Sky Pumpkin?  It is a registered trademark of the NPO Koshu  Genki Village under the name of pumpkin, which is hung and cultivated using the shelves of yamanashi's classic "grapes". 

Paper is covered on top to make the quality homogeneous.

   

①Cut the pumpkin into appropriate sizes.

②Saute in olive oil and sprinkle with salt and pepper .

③Serve on a plate and done.

It may be gobou carrots, beef, etc.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする