豆腐とはんぺんのチーズグラタン
お豆腐とはんぺん・オクラスライスで粘りのある、とてもヘルシーなグラタン。
2人前
①豆腐1丁はキッチンペーパーに包み、水気を切る。ベーコン40gはフライパンで軽く炒めておく。
②ボウルに豆腐とはんぺん1枚・ベーコン・オクラの細切り・コンソメ顆粒大匙1・塩・胡椒少々を加え混ぜグラタン皿に移す。
③ピザ用チーズ100gと粉パセリを上から振りかけ、オーブントースターで約5分焼いたら完成。
Cheese gratin with tofu and hanepen
Tofu and Yonpen Ocras rice with sticky, very healthy gratin.
- people in front
①Wrap one tofu in kitchen paper and drain . Lightly fry 40g of bacon in a frying pan .
②In a bowl, add 1 piece of tofu and a piece of rice flakes, sliced bacon, okra, 1 tablespoon of consome granules, salt and pepper, and transfer to a gratin dish.
③Sprinkle 100g of pizza cheese and powdered parsley from the top and bake in an oven toaster for about 5 minutes.