トウモロコシの素麺カルボナーラ
カルボナーラとは(炭焼職人風)といわれるパスタソースの1種である。チーズ、黒コショウ、グアンチャーレもしくはパンチェッタ(塩漬けの豚肉)、鶏卵 (卵黄又は全卵)を用いる。
シャキッと食感で甘いとうもろこし・オクラと素麵を使ったカルボラーナです。素麺にとうもろこしの甘さとオクラのヌルが合わさってクセになる美味しさ、お手軽に作ることができるので、ランチやディナーにいかがでしょうか。
1人前
①ベーコン60gは1cm幅に、ミックスベジタブル・オクラのスライスを用意する。
②鍋にお湯を沸かし、塩を入れ、素麺を100gを茹でて、お湯を切る。
③中火に熱したフライパンにオリーブオイル大匙1をひき、①を入れてしんなりするまで炒める。
④③に牛乳100ml・粉チーズ大さじ3・卵黄1個・②を混ぜ合わせ火を止める。
⑤器に盛り付け、パセリを振りかけ完成。
Corn and Bacon Noodle Carbonara
Carbonara is a type of pasta sauce called (charcoal grilled craftsman style). Use cheese, black pepper, guanchare or pancetta (salted pork), and chicken eggs (egg yolks or whole eggs).
It is a carbona using sweet corn, okra and 麵 with crispy texture. The sweetness of corn and the null of okra combine to make it delicious, so how about lunch or dinner?
- person in front
- ①60g bacon is 1cm wide and slices of mixed vegetable okura are prepared.
- ②Boil water in a saucepan, add salt, boil 100 g of noodles, and cut the hot water .
- ③In a frying pan heated over medium heat, add 1 tablespoon of olive oil , add(1) and fry until tender .
④In ③, mix ②with 100 ml of milk, 3 tablespoons of powdered cheese, 1 egg yolk, salt and pepper, and turn off the heat.
⑤Serve in a bowl and sprinkle with parsley.