豚肉と大葉のミルフィーユ
今、青紫蘇の収穫最盛期これと豚肉のミルフィーユを楽しみましょう。
フランス語で mille は「千」、feuille は「葉」を意味しており、一般的にmille-feuilleは「千枚の葉」という意味だと理解されているが、この料理の意味がもう一つ分からない。
豚肉と香り高い青紫蘇のミルフィーユ状に仕上げた一品です。口の中で美味しさ広がり、そのまま食べても美味しいですが、お好みでウスターソースをかけて召し上がり下さい。
2人前
①肉(しゃぶしゃぶ用)1パックに塩・胡椒を振るスライスチーズ3枚と大葉2枚を交互に重ねる。
②面にマヨネーズをつけて、混ぜたパン粉大さじ5・パセリ適量・板チーズ乗せる。
③塩バター20gで熱して、②を焼き、皿に盛りつけてトマト・茹でブロッコリーを盛り出来上がり。
Pork and leaf millefouille
Now, let's enjoy the harvest season of Blue Shiso and millefille of pork.
It is understood that mille-feuille means "thousand leaves" in French and "leaf" in general, but we don't know another meaning of this dish.
Pork and fragrant blue shiso in millefille shape. It spreads deliciousness in your mouth, and it is delicious even if you eat it as it is, but please enjoy it with Worcestern sauce as you like.
- people before
①In a pack of meat (for shabu-shabu), sprinkle with salt and pepper, alternately layer 3 sliced cheese and 2 large leaves.
②2 Put mayonnaise on the surface and put 5 tablespoons of mixed breadcry , an appropriate amount of parsley , and a plate cheese .
③Heat 20g of salted butter, bake②, serve on a plate and serve with tomatoes and boiled broccoli.