豚肉の醬油麴焼き
シンプルな料理ですが醬油麴の旨味がマッツチングする。
①豚ヒレ肉を薄く切り醬油麴をまぶして半日から1日冷蔵庫に置く。
➁フライパンにサラダ油をひき、①とキャベツを炒める。
③皿に盛り付けて出来上がり。
*野菜は人参・玉ねぎなどでも良い。
*醤油麴の作り方は麹と醤油の同量を6~7時間炊飯器保温で出来る。
Grilled pork noodles
It is a simple dish, but the umami taste of soy oil noodles is matting.
①cut the pork tenderloin thinly and sprinkle with soy sauce noodles and place in the refrigerator for half a day to a day.
➁Frying the salad with oil and fry the cabbage with ①
③Serve on a plate and voila.
* Vegetables can also be carrots and onions.
* How to make soy sauce noodles is to make the same amount of koji as soy sauce by keeping the rice cooker warm for 6 ~ 7 hours.