おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 豚肉の醬油麴焼き

2022年05月30日 | 日記

豚肉の醬油麴焼き

 シンプルな料理ですが醬油麴の旨味がマッツチングする。 

①豚ヒレ肉を薄く切り醬油麴をまぶして半日から1日冷蔵庫に置く。

➁フライパンにサラダ油をひき、①とキャベツを炒める。

③皿に盛り付けて出来上がり。

*野菜は人参・玉ねぎなどでも良い。

*醤油麴の作り方は麹と醤油の同量を6~7時間炊飯器保温で出来る。

Grilled pork noodles

   It is a simple dish, but the umami taste of soy oil noodles is matting. 

①cut the pork tenderloin thinly and sprinkle with soy sauce noodles and place in the refrigerator for half a day to a day.

➁Frying the salad with oil and fry the cabbage with ①

③Serve on a plate and voila.

* Vegetables can also be carrots and onions.

* How to make soy sauce noodles is to make the same amount of koji as soy sauce by keeping the rice cooker warm for 6 ~ 7 hours.

 
コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする