茄子とひき肉のボロネーゼ風パスタ
トマトピューレの代わりにケチャップとウスターソースを加えることにより、より近い味わいです。
①ナス1本は一口大に切ったら水にさらして取り置く・にんにく1片はみじん切り。
②フライパンを熱し、ひき肉100gを炒めます。色が変わったら、にんにく、ナスを入れる。
③ナスがしんなりしてきたら、塩胡・椒少々・ ケチャップ大さじ2・ウスターソース大さじ2・コンソメ小さじ1を入れて混ぜ茹でたパスタ100g加える。
➃お皿に盛り付け、粉チーズ小匙1/2・刻みパセリ適量をかけて完成。
Bolognese pasta with eggplant and minced meat
It tastes closer by adding ketchup and Worcestershire sauce instead of tomato puree.
①Once the eggplant is cut into bite-size pieces, put it in water and leave it aside, chop a piece of
2Heat the frying pan and fry 100g minced meat. When the color changes, put garlic and eggplant.
③When the eggplant is tender, add salt and pepper, 2 tablespoons of ketchup, 2 tablespoons of Worcester sauce and 1 tsp consomme and mix and boil pasta Add 100 g.
➃Serve on a plate and add an appropriate amount of chopped parsley to 1/2 of the powdered cheese.