醬油焼き万願寺とうがらし
万願寺唐辛子の収穫が始まりシンプルな料理です。焼いた万願寺とうがらしにかつお節と醤油の香りが食欲をそそる。
2人前
①生姜1/2片をすりおろし、醤油大匙1と合わせる。
②万願寺とうがらし5本はヘタを取り、横半分に切る。
③フライパンにサラダ油小匙1を入れ、中火で熱す。②を加え、表面に焼き色がつくまで炒める。
➃③をお皿に盛り付け、鰹節を乗せ、上から①をかければ完成。
Soy Sauce Grilled Manganji Togarashi
Manganji chili pepper and harvest begin and it is a simple dish. The aroma of bonito bonito and soy sauce on baked Manganji and garashi whets the appetite
people ago
①Grate 1/2 piece of ginger and combine with 1 large spoonful of soy sauce.
②The five Manganji and Garashi are taken and cut in half
③In a frying pan put 1 tablespoon of salad oil and heat over medium heat. Add② and fry until the surface is browned.
➃③ is served on a plate and bonito is put on top. If you apply ① from the top, it is complete.