おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 和風ボルシチ

2022年05月25日 | 日記

和風ボルシチ

 本場ウクライナの簡単ボルシチを和風に・・ウクライナに平和を。   

                     

①牛肉は1cm幅くらいに切る。

②人参・筍・玉葱・椎茸を適当な大きさに切る。

③鍋にサラダ油を入れて熱し、牛肉と野菜を入れて炒めて醤油・ケチャップで味付けする

➃③を盛り、茹で卵・香菜等を散らし、出来上がり。

*味付けはトマト・コンソメの素等好みの物でも良い。

Japanese-style Borscht

  Peace in Ukraine in a Japanese style with the simple Borscht of Ukraine.

    

①Cut the beef into 1cm wide pieces.

②Cut carrots, bamboo shoots, onions and shiitake mushrooms into appropriate sizes.

③Heat salad oil in a saucepan, stir-fry beef and vegetables, season with soy sauce and ketchup

➃Serve a plate ③, scatter boiled eggs, canola, etc. and finish.

* Seasoning may be your favorite thing such as tomato consomme.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする