Jolly Good❣️Jolly Baking & Cooking 

お菓子を焼くこと、映画を観ること、猫!
好きなことについて書いています。

chicken lazone

2014-06-02 | chicken
チキンをよく食べるのでレシピは多い方がよろしいです。
ネットサーフィンするとたくさんのレシピを見ますが、これほどシンプルなのも珍しい!
材料もシンプルなら作り方もいたってシンプル。
recipeはコチラです。

フェットニーネと合わせました。

彩りがサミシイのでイタリアンパセリを散らしました。


マッシュポテトでもご飯でもいけそうデス。


植物性のクリームを使ったら分離してしまい、濃度のあるソースになりませんでした。 
パスタにからまないとツマンナイので、小麦粉を(水っぽい)ソースで溶いて加えました。
美味しいです!!


名前の由来を知りたかったのですが見つけられませんでした。残念。。。

Chicken Lazone

Servings:4
Ingredients:
1 teaspoon salt
1 1/2 teaspoons chili powder
1 1/2 teaspoons onion powder
2 teaspoons garlic powder
4 whole boneless skinless chicken breasts
1/4 cup butter, divided
1/2 cup heavy cream

Directions:
1 Combine the seasonings and coat chicken breasts.
2 In large saute pan melt half of the butter and cook chicken over medium heat for about 7 to 8 minutes, turning once.
3 Pour the cream into the skillet and lower the heat.
4 Simmer for several minutes, stirring until the sauce thickens then add the remaining butter.
5 When butter is melted place chicken breasts on four plates and top with the sauce.