チキンをよく食べるのでレシピは多い方がよろしいです。
ネットサーフィンするとたくさんのレシピを見ますが、これほどシンプルなのも珍しい!
材料もシンプルなら作り方もいたってシンプル。
recipeはコチラです。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/7a/31/013083fa9161d7404d7d9398649494b6.jpg)
フェットニーネと合わせました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5b/9f/829a69f256f4d637bde0f55417b76503.jpg)
彩りがサミシイのでイタリアンパセリを散らしました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/60/26/c234c88680cf55fb5d0ebc3597327e63.jpg)
マッシュポテトでもご飯でもいけそうデス。
植物性のクリームを使ったら分離してしまい、濃度のあるソースになりませんでした。
パスタにからまないとツマンナイので、小麦粉を(水っぽい
)ソースで溶いて加えました。
名前の由来を知りたかったのですが見つけられませんでした。残念。。。
Servings:4
Ingredients:
1 teaspoon salt
1 1/2 teaspoons chili powder
1 1/2 teaspoons onion powder
2 teaspoons garlic powder
4 whole boneless skinless chicken breasts
1/4 cup butter, divided
1/2 cup heavy cream
Directions:
1 Combine the seasonings and coat chicken breasts.
2 In large saute pan melt half of the butter and cook chicken over medium heat for about 7 to 8 minutes, turning once.
3 Pour the cream into the skillet and lower the heat.
4 Simmer for several minutes, stirring until the sauce thickens then add the remaining butter.
5 When butter is melted place chicken breasts on four plates and top with the sauce.
ネットサーフィンするとたくさんのレシピを見ますが、これほどシンプルなのも珍しい!
材料もシンプルなら作り方もいたってシンプル。
recipeはコチラです。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/7a/31/013083fa9161d7404d7d9398649494b6.jpg)
フェットニーネと合わせました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5b/9f/829a69f256f4d637bde0f55417b76503.jpg)
彩りがサミシイのでイタリアンパセリを散らしました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/60/26/c234c88680cf55fb5d0ebc3597327e63.jpg)
マッシュポテトでもご飯でもいけそうデス。
植物性のクリームを使ったら分離してしまい、濃度のあるソースになりませんでした。
パスタにからまないとツマンナイので、小麦粉を(水っぽい
![](https://blogimg.goo.ne.jp/img_emoji/face_ase2.gif)
美味しいです!!
名前の由来を知りたかったのですが見つけられませんでした。残念。。。
Chicken Lazone
Servings:4
Ingredients:
1 teaspoon salt
1 1/2 teaspoons chili powder
1 1/2 teaspoons onion powder
2 teaspoons garlic powder
4 whole boneless skinless chicken breasts
1/4 cup butter, divided
1/2 cup heavy cream
Directions:
1 Combine the seasonings and coat chicken breasts.
2 In large saute pan melt half of the butter and cook chicken over medium heat for about 7 to 8 minutes, turning once.
3 Pour the cream into the skillet and lower the heat.
4 Simmer for several minutes, stirring until the sauce thickens then add the remaining butter.
5 When butter is melted place chicken breasts on four plates and top with the sauce.