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断捨離なのか、終活の練習なのか?

2022年07月05日 | O60→70(オーバー70歳)
ご近所のお好み焼き屋さんの店頭に咲く花です。名前は忘れました。



午後6時前まで書類や冊子の片付けをして、スーパーまで買い物に出かけ、豚の角煮風(豚丼にします)を作り、季節到来のとうもろこしも4本茹でました。

(下の写真は昨夜のアスパラ豚肉巻きです)

書類と冊子の整理整頓は、手紙やハガキ、写真を含めて、もう1クール必要です。
リモートワークをしていた息子が、「終活でも始めたのかよ?」といったので、私は「まぁ、そんなところだな。いつ死んでも不思議じゃないからね」と答えておきました。

This flower blooms in the shop front of a neighbourhood okonomiyaki restaurant. I forgot the flower's name.
I tidied up papers and booklets until just before 6pm, went shopping to the supermarket, cooked pork kakuni-style (I'm going to make a pork bowl) and boiled four corn cobs, which are now in season. (The picture below left shows last night's asparagus wrapped in pork.)
Documents and booklets need another cool organising, including letters, postcards and photos.
My son, who was working remotely, asked me, "Have you started your end-of-life activities?" I said, "Well, something like that. It's no wonder I'm going to die any day." to which I replied.
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