ポークソテー
基本の作り方を覚えたら、他のソースをかけてみたり味付けを変えてみたりとアレンジもできる。
2人前
①とんかつ用豚ロース肉を一口大に切る。
②肉の両面に軽く塩胡椒して小麦粉適量をまぶしたらサラダ油大匙1で玉ねぎ・豚肉
にこんがりと焼き色がつくまで中火でソテーし、最後に醤油を回し入れて火を止める。
③皿に盛り、茹でブロッコリー・人参等を添えて出来上がり。
Porxotate
Once you have learned how to make the basics, you can try adding other sauces and changing the seasoning.
2 people in front
①Cut the pork loin for tonkatsu into bite-size pieces.
② Lightly salt and pepper on both sides of the meat and sprinkle the appropriate amount of flour Salad oil Large spoon 1 Onion and pork
Sauté over medium heat until browned, and finally turn the soy sauce in to turn off the heat.
③ Serve on a plate and serve with boiled broccoli, carrots, etc.