おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 ポークソテー

2021年10月12日 | 日記

 ポークソテー

基本の作り方を覚えたら、他のソースをかけてみたり味付けを変えてみたりとアレンジもできる。

 

2人前

とんかつ用豚ロース肉を一口大に切る。

②肉の両面に軽く塩胡椒して小麦粉適量をまぶしたらサラダ油大匙1で玉ねぎ・豚肉

にこんがりと焼き色がつくまで中火でソテーし、最後に醤油を回し入れて火を止める。

皿に盛り、茹でブロッコリー・人参等を添えて出来上がり。

Porxotate

Once you have learned how to make the basics, you can try adding other sauces and changing the seasoning.

 

2 people in front

①Cut the pork loin for tonkatsu into bite-size pieces.

Lightly salt and pepper on both sides of the meat and sprinkle the appropriate amount of flour Salad oil Large spoon 1 Onion and pork

Sauté over medium heat until browned, and finally turn the soy sauce in to turn off the heat.  

Serve on a plate and serve with boiled broccoli, carrots, etc.

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする