ほうれん草とソーセージのガーリック炒め
ほうれん草の味わい、 さっと炒めるだけ簡単。ガーリックとはニンニクの事
①ソーセージ4本は斜め3等分、にんにく1片は薄切り、ほうれん草1/2袋を食べやすい大きさに切る。
②フライパンにサラダ油小匙1を入れて熱し、にんにく、ソーセージやベーコンを入れて焼き色がつくまで加熱する。
③ほうれん草を加え、しんなりするまで炒める。塩こしょう適量を加えて味を整えて完成。
Garlic stir-fried spinach and sausage
The taste of spinach, simple as stir-frying quickly. Garlic means garlic
①Cut 4 sausages diagonally into 3 equal parts, 1 piece of garlic into thin slices, and 1/2 bag of spinach into edible
②In a frying pan put 1 tablespoon of salad oil, heat and heat until browned, add the garlic, sausage or bacon and cook until browned.
③Add the spinach and fry until crisp. Add an appropriate amount of salt and pepper to prepare the taste and complete.