おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  ほうれん草とソーセージのガーリック炒め

2022年10月09日 | 日記

ほうれん草とソーセージのガーリック炒め

  

ほうれん草の味わい、 さっと炒めるだけ簡単。ガーリックとはニンニクの事

①ソーセージ4本は斜め3等分、にんにく1片は薄切り、ほうれん草1/2袋を食べやすい大きさに切る。

②フライパンにサラダ油小匙1を入れて熱し、にんにく、ソーセージやベーコンを入れて焼き色がつくまで加熱する。

③ほうれん草を加え、しんなりするまで炒める。塩こしょう適量を加えて味を整えて完成。

 

Garlic stir-fried spinach and sausage

The taste of spinach, simple as stir-frying quickly. Garlic means garlic

  

①Cut 4 sausages diagonally into 3 equal parts, 1 piece of garlic into thin slices, and 1/2 bag of spinach into edible

②In a frying pan put 1 tablespoon of salad oil, heat and heat until browned, add the garlic, sausage or bacon and cook until browned.

③Add the spinach and fry until crisp. Add an appropriate amount of salt and pepper to prepare the taste and complete.

 

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする