本日、私は炊事当番でした。久しぶりに圧力鍋でカレー🍛を作りました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/08/12/12dda474cd44ff811d113fabbf03feed.jpg?1666618773)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/4a/05/b993e72e72d922f2d3136ae2560aac8e.jpg?1666618773)
福神漬けの代わりに、にんじんと大根のピクルスを食べました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/1f/8a/367340bd744b1b8a37d74c131dff6baa.jpg?1666618784)
デザートは中国お土産の阿胶蜜棗(みつナツメ)で、なこなか美味しいですし、ハイボールにも合いそうです。
Today I was on cooking duty. I made curry🍛 in the pressure cooker for the first time in a long time. Instead of fukujinzuke, I had pickled carrots and radish.
Dessert was Chinese souvenirs, A-jiao honey dates, which are delicious and go well with highballs.