おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 豚肉のマヨネーズ和えのカツ

2022年09月22日 | 日記

豚肉のマヨネーズ和えのカツ

先日テレビで、豚ロースにマヨネーズを塗り付けてパン粉をまぶしカツを作る料理を見たので試みてみました。とても美味しく頂きました。

  

①豚肉ロースを並べ、両面にマヨネーズを塗り付けその上にパン粉をまぶす。

②①を弱火で両面を焼く。

③焼けたカツを皿に乗せ、人参・キャベツ・ブロッコリーを電子レンジで加熱した物、トマト・茹で出た卵を盛り出来上がり。

Pork mayonnaise with cutlet

The other day on TV, I saw a dish in which pork loin is smeared with mayonnaise and sprinkled with bread crumbs to make cutlets, so I tried it. It was very delicious.

   

①Line up the pork loin, smear mayonnaise on both sides and sprinkle bread crumbs on top.

②① Bake both sides over low heat.

③Baked cutlets are placed on a plate, carrots, cabbage, broccoli are heated in the microwave, tomatoes and boiled eggs are served.

コメント    この記事についてブログを書く
  • Twitterでシェアする
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室 ジャ... | トップ | おばさんの料理教室  牡蠣... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事