今日、早々と梅雨明けが宣言されました。観測史上最も早く、関東圏に夏が来ました。私は、東京でOB会のお手伝いをして、午後5時過ぎに横浜に着きました。
買い物の帰り、シロツメクサの原っぱを歩き、私は童心にかえりました。
帰宅して、きゅうりと大葉の浅漬けを作りました。
そして、私たちのちょい飲み夕飯は、横浜橋商店街「豊野」の野菜天ぷらの天丼などでした。
The end of the rainy season was declared earlier today. Summer has arrived in the Kanto region earlier than any other time in recorded history. I arrived in Yokohama a little after 5pm after helping out at an alumni meeting in Tokyo.
On my way home from shopping, I walked through a field of white clover and was transported back to my childhood.
When I got home, I made pickled cucumber and shiso leaves.
And our little drinking supper included vegetable tempura tendon at Toyono in the Yokohama Bridge shopping arcade.