名古屋の 焼き鳥屋で若いお姉ちゃん達が「わあ!、この手羽先美味しい!!」と眼を輝かせいる光景はよくある都会の風景だ。
「じゃあ、NORIAKIの送別会なので新鮮な焼き鳥をつくろう」とゴッドファーザーがいいだした。でっ、私は小型ビデオカメラをつかんで、ゴッドファーザーの後を追いかけた。「OK撮影完了」、それでゴッドファーザーである叔父さんは鳥を締めたわけ。
ここは農家だから、鳥を締めるなんざぁ日常茶飯事だ。こんなことして何万羽の鳥が毎日締められ、そしてお姉ちゃん達の口に入るんだろう。生産地と消費地である都会の落差だろうか。
At a yakitori restaurant in Nagoya, the sight of younger sisters shining their eyes with "Wow! This chicken wings are delicious !!" is a common urban scene.
"Then, it's a farewell party for NORIAKI, so let's make fresh yakitori," said the Godfather. Well, I grabbed a small camcorder and chased after the Godfather. "OK shooting completed", so the uncle who is the Godfather closed the bird.
Because this is a farmer, it's a daily occurrence to close birds. Tens of thousands of birds will be shut down every day and will be in the mouths of older sisters. Is it the difference between the production area and the consumption area of the city?
pitpitan party
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