茗荷のピカタ
今、茗荷の収穫最盛期、簡単にピカタを作りました。
ピカタ(イタリア語)は、イタリア料理に由来する西洋料理のひとつ。子牛肉や豚肉を薄切りにし、塩・コショウをして小麦粉をまぶし、とき卵をつけて、サラダ油で黄金色に焼く。
1人前
①茗荷にメリケン粉をまぶし溶き卵を絡める。
➁フライパンに油をひき炒めて出来上がり。
Picata of the Strawberries
Now, at the height of the harvest of the strawberries, I made a piccata easily.
Picata (Italian) is a type of Western cuisine derived from Italian cuisine. Slice the veal or pork into thin slices, salt and pepper, sprinkle with flour, add eggs and bake golden in salad oil.
person ago
①Dusting the strawberries with Meriken flour and tangling the beaten eggs.
➁Fry the oil in a frying pan and voila.