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おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  茗荷のピカタ

2022年08月14日 | 日記

茗荷のピカタ

今、茗荷の収穫最盛期、簡単にピカタを作りました。

ピカタイタリア語)は、イタリア料理に由来する西洋料理のひとつ。子牛肉や豚肉を薄切りにし、塩・コショウをして小麦粉をまぶし、とき卵をつけて、サラダ油黄金色に焼く。

        

1人前

①茗荷にメリケン粉をまぶし溶き卵を絡める。

➁フライパンに油をひき炒めて出来上がり。

Picata of the Strawberries

Now, at the height of the harvest of the strawberries, I made a piccata easily.

Picata (Italian) is a type of Western cuisine derived from Italian cuisine. Slice the veal or pork into thin slices, salt and pepper, sprinkle with flour, add eggs and bake golden in salad oil.

    

person ago

①Dusting the strawberries with Meriken flour and tangling the beaten eggs.

➁Fry the oil in a frying pan and voila.

 

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