おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 オーツミルクでトースト

2021年10月28日 | 日記

オーツミルクでトースト

市販品で野菜から作った牛乳が12種ほどが売られている(大豆・ナッツ・米・アーモンド・クルミ等)、それを使ってパンに塗ったり・シチュー等いろいろなレシピがある。

オーツミルクとは、オーツ麦(えん麦)から作られる植物性の飲料で、オーツ麦とは穀物の一種で、オートミールやグラノーラの原料としても知られています。

     材料(2人前)

①バットに無糖オーツミルク150mℓきび砂糖大匙1を入れて混ぜ合わせ、食パンに浸しラップをかけて冷蔵庫で30分ほど置く。

②フライパンを中火で熱し、サラダ油をひき、①のパンの両面を焼く。

③両面に焼き色が付いたら火から下ろす。

④皿に盛り付け、メープルシロップ大匙2をかけ、ミントを添えて出来上がり。

 

Toast with oat milk

About 12 kinds of milk made from vegetables are sold on the market (soybeans, nuts, rice, almonds, walnuts, etc.), and there are various types such as stews and other items that can be applied to bread using it.

Oats milk is a vegetable beverage made from oats , and oats are a type of grain and are also known as raw materials for oatmeal and granola.  

    

Ingredients (2 servings)

①Add 150ml sugar-free oats milk and 1 large loaf of millet in a batt, soak in bread, wrap and let in the refrigerator for about 30 minutes .

②Heat the pan over medium heat, ground the salad oil, and bake both sides of the bread in①.

③When both sides are browned, remove from the fire.

④Serve on a plate, add maple syrup 2, serve with mint.

コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室 人参の... | トップ | おばさんの料理教室 合せ柿... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事