簡単コロッケ
今の時期ジャガイモ収穫最盛期。久し振りにコロッケを作りました、この方法は油で揚げない簡単なコロッケです。
①じゃがいもを電子レンジで500w5分、潰す。
*茹でないから可溶性澱粉・ビタミンCが流れ出ない。
②玉ねぎをみじん切りにして、牛肉または豚肉ミンチと炒める、塩・胡椒で味付ける。
③①②を混ぜて適当な小判形に整形する。
④パン粉をバターで狐色になるまでフライパンで焼く。
⑤タルタルソース・明太子を添えました。
Easy croquettes
This is the peak season for the potato harvest. I made croquettes for the first time in a long time, this method is a simple croquette that is not fried in oil
①Crush the potatoes in the microwave for 500W 5 minutes.
* Because it is not boiled, soluble starch and vitamin C do not flow out.
②Chop the onion and fry with beef or pork mince, season with salt and pepper.
③Mix ① and ② and shape into an appropriate small format.
④Brying the crumbs in butter until fox-brown.
⑤Served with tartar sauce and mentaiko.