本日、炊事当番の私が作ったメニューは次のとおりです。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/3a/ab/ccf4ff7b608f39bee88e5bf37289a3e0.jpg?1653401841)
1.マカロニサラダ
2.豚肉と玉ねぎ、しめじの生姜味噌炒め
3.うどん
4.日本そば
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/06/bc/4d7ad10a899a3fd9dcb91cdcae32443f.jpg?1653401857)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/27/4f/7cae192c335543421667f83fd3e46d7b.jpg?1653401857)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2e/b7/4af5324fa2169fff7d06bdc53e1f86ee.jpg?1653401857)
先日、玉ねぎは「水に晒すのではなく、空気に晒せ」ということを私は知りました。
そこで、私は実際にやってみたのですが、クセのない甘味が際立つ味になりました。
Today, I was on cooking duty and prepared the following menu.
1.Macaroni salad
2.fried pork, onion and shimeji mushroom with ginger miso
3.Udon noodles
4.Japanese soba noodles
The other day I learned that onions should be "exposed to air, not water".
So I actually tried it, and it resulted in a distinctly sweet flavor without any peculiarities.