おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 菊芋と人参のきんぴら炒め

2021年11月13日 | 日記

菊芋と人参のきんぴら炒め

菊芋と人参のきんぴら炒めを作りました。 

    

2人前

①菊芋150gは皮つきのまま千切り・にんじん100gは千切り。

②フライパンを中火で熱し、ごま油大匙1、①を入れて炒める。

③にんじんに火が通ったら水40mℓ・めんつゆ大匙3を入れて中火で炒める。

④汁気が半量ほどになったら白いりごま小匙1を加えて中火で炒め合わせる。

⑤全体に味がなじんだら火から下ろし、器に盛り付けて完成。

 Stir-fried chrysanthemum and carrots

        Stir-fried chrysanthemum and carrots

     

people before)

①150g kikuimo is shredded with skin and 100g carrots are shredded.

②Heat the frying pan over medium heat, add sesame oil large spoon 1, ① and fry.  

③When the carrots are cooked, add 40ml of water and 3 large carrots and fry over medium heat .

④When the juice is about half, add the white sesame 1 and fry over medium heat .

⑤When the taste blends in with the whole, remove it from the heat, serve it in a bowl, and it is completed.

コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室 カニ雑... | トップ | おばさんの料理教室 カボチ... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事