菊芋と人参のきんぴら炒め
菊芋と人参のきんぴら炒めを作りました。
2人前
①菊芋150gは皮つきのまま千切り・にんじん100gは千切り。
②フライパンを中火で熱し、ごま油大匙1、①を入れて炒める。
③にんじんに火が通ったら水40mℓ・めんつゆ大匙3を入れて中火で炒める。
④汁気が半量ほどになったら白いりごま小匙1を加えて中火で炒め合わせる。
⑤全体に味がなじんだら火から下ろし、器に盛り付けて完成。
Stir-fried chrysanthemum and carrots
Stir-fried chrysanthemum and carrots
people before)
①150g kikuimo is shredded with skin and 100g carrots are shredded.
②Heat the frying pan over medium heat, add sesame oil large spoon 1, ① and fry.
③When the carrots are cooked, add 40ml of water and 3 large carrots and fry over medium heat .
④When the juice is about half, add the white sesame 1 and fry over medium heat .
⑤When the taste blends in with the whole, remove it from the heat, serve it in a bowl, and it is completed.
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