夏野菜のピクルス
ピクルスは西洋の漬物、つまりピクルスはザーサイ、キムチなどの日本以外の国で生まれた漬物の一種です。
野菜のこんな美味しい食べ方がある。皆さんも挑戦してみて下さい。
①なす・きゅうりを縦半切りにして塩でもむ、かぼちゃ・とうがんの皮をむいて5mm位の厚さに切り・ピマンの種を取り半切り・人参を2~3mmに切る。
②甘酢を作り袋に入れ、黒コショウを振り、①を全量入れ2~3日冷蔵庫に寝かして出来上がり。
*なす・きゅうりを塩でもむのは水気を吐きだすため。
*野菜は季節の野菜、ズッキニー・ミニトマト・オクラ等も美味しい。
*甘酢は今回、甘い梅干しを作った液下記の梅酢を使いました。
Pickled summer vegetables
Pickles are Western pickles, that is, pickles are a type of pickles that originated in non-Japan countries such as zasai, kimchi, etc.
There is such a delicious way to eat vegetables. Please give it a try.
①Cut the eggplant and cucumber lengthwise and salt them, peel the pumpkin and togan and cut them into 5mm thick pieces, remove the seeds of the peppers and cut them in half, and cut the carrots into 2~3mm pieces.
②Make sweet vinegar, put it in a bag, sprinkle black pepper, add all the amount of① and let it sit in the refrigerator for 2~3 days.
* Eggplant and cucumber are salted to spit out water.
* Vegetables such as seasonal vegetables, Zukkini, cherry tomatoes, okra, etc. are also delicious.
* For sweet vinegar, this time, I used plum vinegar below the liquid that made sweet pickled plums.
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