おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室 黒豆の赤飯

2021年08月17日 | 日記

黒豆の赤飯

黒豆で赤く炊く方法をご披露します。

   

①黒豆1カッを水1500m・重曹1gで1夜ふやかし、鍋(アルミはだめ)に入れ10分煮て、直ちにザルで濾す、茹で汁全量はご飯を炊く水に使う。

②炊飯器に洗った米(3合・もち米1合)・①の煮汁を合わせ、水量は5合になるようにする。塩・昆布茶少々を入れ混ぜて、上に煮た豆を置き炊く。

③炊きあがりが濃い赤に出来上がり。

*米はミルキークインで焚くのも、もちもち感で美味しい。

*豆を炊くのはアルミ鍋は使わない、重曹のアルカリでAが溶けて人体(脳に溜まり)に入りアルツハイマーになる。

Black Bean Red Rice

We will show you how to cook red with black beans.

    

①1 black bean 1kud is sprinkled with 1 5 00ml ofbaking soda for 1 night, put in a pot (aluminum is noted) and boiled for10 minutes, immediately filtered in a colander, boiled whole amount is used for water to cook

②Combine the broth of rice (3, 1 rice), and washed in a rice cooker, and the amount of water should be 5 combinations. Mix a little salt and kombucha, place the boiled beans on top and cook.

③The cooking is made into a dark red.

* The rice is also grilled with milky quinn, and it is delicious with a feeling of being a little.

*Cooking beans does not use aluminum pots, Al is melted by baking soda alkali,  enters the human body (accumulated in the brain) and becomes Alzheimer's.

コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室  ツル... | トップ | おばさんの料理教室 黒スイカ  »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事