酢ばす
①酢120mℓ・砂糖75g・鰹節(適量)・みりん10mℓ・塩4gの合わせ酢をさっと煮たてる。
②れんこん400gの皮をむき、薄く切り電子レンジ500w5分加熱。
③れんこんの熱いうちに①の合わせ酢に入れる。
*こんな食べ方も
辛子・マヨネーズ和え・・酢ばすの汁を切り、マヨネーズ40g・辛子4gで和える
Vinegar flies
①Cook 120ml vinegar, 75g sugar, bonito flakes (appropriate amount), 10ml mirin, 4g salt vinegar.
②Peel 400 g of lotus root, cut thinly and heat in microwave oven for 500w5 minutes.
③While the lotus root is hot, put it in the vinegar of (1).
*How to eat like this
Cut the juice of the sauce and seasoned pork sauce with 40g of mayonnaise and 4g of spicy
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます