おばさんの料理教室

家庭菜園の野菜を使い皆で料理を楽しもう

おばさんの料理教室  ゴーヤの白和え

2022年09月11日 | 日記

ゴーヤの白和え

ゴーヤの収穫が本番、この時期ゴーヤが美味しい。

   

①ゴーヤを薄く取り電子レンジで加熱。

②容器に入れ、豆腐と混ぜ合わめんつゆで味付け、すりごまをからめて出来上がり。  

       苦くないゴーヤ

Bitter Gourd Whitewash

The bitter gourd harvest is in full swing, and bitter gourd is delicious at this time of year.

  

①Take a thin layer of bitter gourd and heat it in the microwave.

②Put it in a container, mix it with tofu, season with noodle soup, and stir in the suri sesame seeds and voila.

 

          yellow bitter gourd not bitter gourd

コメント    この記事についてブログを書く
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする
« おばさんの料理教室  海鮮丼 | トップ | おばさんの料理教室  オク... »
最新の画像もっと見る

コメントを投稿

日記」カテゴリの最新記事