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和英特許翻訳メモ

便利そうな表現、疑問、謎、その他メモ書き。思いつきで書いてます。
拾った用例は必ずしも典型例、模範例ではありません。

コーヒーを抽出

2020-01-10 13:53:34 | 英語特許散策

US2018342022
"[0031] Process modules 20 may take any number of forms. For example, and as illustrated in FIG. 4, one type of process module is an expressor unit 40 that is configured, for example, to brew coffee. Another type of process module is a finisher unit 42 that is configured, for example, to dispense one or more additives required for various beverages (e.g., flavored syrup, dairy (e.g., cold or steamed milk), ice, sweeteners, water, etc.). Accordingly, in an embodiment, kiosk 12 includes an array of process modules 20 that are configured to perform a variety of beverage production-related processes."

[0026] プロセスモジュール20は、任意のいくつかの形態をとってもよい。たとえば、図4に示すように、1つの種類のプロセスモジュールは、たとえば、コーヒーを抽出するように構成されているエクスプレッサユニット40である。別の種類のプロセスモジュールは、様々な飲料に必要とされる1つまたは複数の添加物(例として、風味付けシロップ、乳製品(例として、低温のまたは蒸気処理したミルク)、氷、甘味料、水など)を分配するように構成されているフィニッシャユニット42である。したがって、一実施形態において、キオスク12は、様々な飲料製造関連プロセスを実施するように構成されているプロセスモジュール20のアレイを含む。

US2019053656
"[0002] Coffee-based beverages, as for example espresso, cappuccino, milk-coffee, white coffee or flavoured coffee blended with aromas, nowadays are very widespread and popular and are available in many different forms, in particular in terms of their starting blend and the way in which the beverage is extracted. Coffee machines for producing coffee-based beverages and methods for producing coffee-based beverages in a beverage machine are widely known in the prior art. In common coffee machines, hot water is passed through a layer of ground coffee (coffee powder) contained in a brewing chamber or an infusion container, as for example a metal filter. The water passing through the layer of ground coffee generally is heated to temperatures between 85° C. to 110° C. and is conducted under a certain pressure into the brewing chamber or the infusion container, in order to brew the ground coffee. The type of the coffee-based beverage produced and its blend and flavour highly depends on the temperature and pressure of the water directed through the ground coffee."

[0002] コーヒーベース飲料、例えばエスプレッソ、カプチーノ、ミルクコーヒー、ミルク入りコーヒーまたは香りをつけたフレーバコーヒーなどが今日広く普及して人気があり、特にブレンド開始および抽出方法の点で多くの異なる形態で利用できる。コーヒーベース飲料を製造するためのコーヒーマシンおよび飲料装置でコーヒーベース飲料を製造する方法は、従来広く知られている。一般的なコーヒーマシンでは、熱水を、例えば金属フィルタのような抽出チャンバまたは注入容器に収容された粉砕コーヒーの層(コーヒー粉末)を通過させる。粉砕コーヒーの層を通過する水は、一般に、85°C〜110°Cの間の温度に加熱され、粉砕コーヒーを抽出するために、所定の圧力下で、抽出チャンバまたは注入容器内に導かれる。製造されるコーヒーベース飲料のタイプ並びにそのブレンドおよび風味は、粉砕コーヒーを通って導かれる水の温度および圧力に大きく依存する。

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