US11728777(AETHERA TECH LIMITED [CA])
[0045] Insulation used for protection in the RF generator 320 , in the case of a non-isolated power supply, should perform better than insulation used for purely functional purposes in the case of an isolated power supply.
【0033】
非絶縁型電源装置の場合、RF発生器320の保護に使用される絶縁は、絶縁型電源装置の場合の純粋に機能的な目的で使用される絶縁よりも優れた性能を発揮すべきである。
The performance of insulation is usually considered in terms of its dimensions with respect to creepage and clearance as well as its performance during voltage testing especially used for assessment of solid insulation.
絶縁の性能は、通常、沿面距離及びクリアランスに関する寸法並びに特に固体絶縁の評価に使用される電圧試験中の性能の観点から検討される。
Solid insulation is the insulation not composed of a gas (e.g. air) or a liquid.
固体絶縁は、気体(例えば、空気)又は液体で構成されていない絶縁である。
US11198878(LABCYTE INC [US])
[0068] The term “fluid” as used herein, as in a “fluid medium,” refers to matter that is nonsolid and at least partially composed of a liquid.
【0068】
「流体媒体」などの用語「流体」は、本明細書で使用される場合、非固形物であり、少なくとも部分的に液体で構成されている物質を指す。
A fluid may contain a solid that is minimally, partially or fully solvated, dispersed or suspended.
流体は、最小限に、部分的に、または完全に溶媒和、分散、または懸濁されている固形物を含んでいてもよい。
Examples of fluids include, without limitation, aqueous liquids (including water per se and salt water) and nonaqueous liquids such as organic solvents and the like.
流体の例としては、限定されないが、水性液体(水をそれ自身および塩水を含む)および有機溶媒などの非水性液体などが挙げられる。
The fluid may also be a biological fluid containing cells, biomolecules, or the like.
また、流体は、細胞または生体分子などを含む生物学的流体であってもよい。
US10746734(SELMA DIAGNOSTICS APS [DK])
WO2010019388 A2 entitled “Method and apparatus for discretization and manipulation of sample volumes”
国際公開第2010019388A2号(名称"Method and apparatus for discretization and manipulation of sample volumes")は、
describes micro-well compartments, which may be used to capture and divide a liquid sample by applying a chemical seal comprised by one or more immiscible liquids.
マイクロウェル区画を記載しており、これは、1つ以上の非混合性液体で構成された化学的シールを付与することによって液体サンプルを捕獲し分割するために使用できる。
US9169285(COCA COLA CO [US])
Edible gels are gels that can be eaten.
【0336】
食用ゲルは、食べることができるゲルである。
A gel is a colloidal system in which a network of particles spans the volume of a liquid medium.
ゲルは、液体媒体の容積中に粒子の網目が広がるコロイド系である。
Although gels mainly are composed of liquids, and thus exhibit densities similar to liquids, gels have the structural coherence of solids due to the network of particles that spans the liquid medium.
ゲルは主として液体で構成され、従って液体と同様の密度を示すが、液体媒体に広がる粒子の網目のために、ゲルは固体の構造上の一貫性を有する。
For this reason, gels generally appear to be solid, jelly-like materials.
このため、ゲルは一般に固体のゼリー様材料であるように見える。
Gels can be used in a number of applications. For example, gels can be used in foods, paints, and adhesives.
ゲルは、いくつかの用途で使用することができる。例えば、ゲルは食品、塗料、および接着剤において使用することができる。