WO2017017407
"Taken together these requirements mean that radio-frequency heating systems are not suitable for small scale and low power applications, because the additional componentry and control systems required outweigh the advantages compared with other technologies. For defrosting applications other technologies such as warm air heating or microwave heating are commonly used. Compared with radio-frequency heating these technologies are less effective however. In the case of rack drying using circulating air the defrosting time for food-stuffs is typically several hours, often overnight. In the case of microwave defrosting there is an increased risk of local hot-spots and cold-spots compared with radio frequency defrosting."
付加的な構成要素および制御システムが他の技術と比較して利点を上回ることを要求したので、これらの要件を共に採択することは、高周波加熱システムが小規模でかつ低電力のアプリケーションに適していないことを意味する。アプリケーションを解凍するために、温風加熱またはマイクロ波加熱のような他の技術は、共通して使用される。しかしながら、高周波加熱と比較して、これらの技術は、より効果的でない。空気循環を用いるラック乾燥の場合、食品のための解凍時間は、概して数時間、しばしば終夜である。マイクロ波解凍の場合、高周波解凍と比較して、ローカル・ホットスポットおよびコールドスポットの増加した危険性がある。
US2017347410(JP)
"[0003] For example, Patent Literature 1 discloses a high frequency thawing and heating device which supplies a microwave from two microwave supply ports formed on a surface wave transmission line so as to face each other. According to Patent Literature 1, a surface wave is evenly formed in an entire region of the surface wave transmission line."
例えば、特許文献1は、互いに対向して表面波伝送線路に設けられた二つのマイクロ波供給口からマイクロ波を供給する高周波解凍加熱装置を開示する。特許文献1によれば、表面波伝送線路の全域において表面波が均一に形成される。
WO2016192667(JP)
"Non Patent Literature 1: Hideo TSUYUKI, Commercial High-frequency Thawing Machine And Microwave Thawing Machine, Cold Chain, 3 (1), 2-15 (1977)"
【非特許文献1】露木英男、業務用高周波解凍機・マイクロ波解凍機について、コールドチェーン、3(1)、2-15(1977)
WO2004020917
(Ab)
"A method of freezing a product comprises the step of forming an indentation on the frozen food product. Such identification is capable of being irreversibly altered after the frozen food product is thawed so that it is an indication that the frozen food product has been thawed during storage."
製品を冷凍する方法が、くぼみを冷凍食品に形成するステップを含む。こうしたくぼみは、冷凍食品が保存中に解凍されたことを表すように、該冷凍食品が解凍された後は不可逆的に変化させることができる。
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