やよひのつれづれ日記 Yayoi's Japanese Calligraphy

毎日のことを書き留めています。

感謝祭 ベジタリアンメニュー

2009-11-25 18:47:34 | 料理 魚
明日は、感謝祭1日早くささやかですがお祝い!!


スモークサーモンとトレッチェ(パスタの種類でカラフルのパスタ)のポルチーニ味
野菜蒸し添え



イカスミのリゾット



デザートは間に合いませんでした。笑

予定では、柿のパイの予定でした。明日のお楽しみ・・・・・。



最新の画像もっと見る

2 コメント

コメント日が  古い順  |   新しい順
It looks so healthy! (Yu)
2009-12-02 11:15:27
The fish dish is healthy and good☆
I don't like fish、but it seems to be delicious.
It seems to be nutritious to steam the vegetables.
I have not eaten steamed vegetable, and I want to eat them.
What do the porcini taste like?
It is a name that seems to be delicious when matching it to pasta.
The risotto with squid ink seems to be also delicious.
However, isn't squid ink bitter?
The persimmon pie dessert seems to be also delicious and a sense of the season♪



返信する
サーモン (Yuさんへ)
2009-12-03 14:06:08
この鮭は、スモークサーモンになっています。生臭くないので、魚嫌いな人にも食べれるかと思います。蒸し野菜は、とてもヘルシーですよ。ぜひお試しを!!
返信する

コメントを投稿