Hi, Have you ever tasted Feijoa before??
If you are a Japanese, I think most of you guys have never heard about it. Feijoa is a kind of fruits like kiwi fruit.
I first knew it a couple weeks ago when one of kid's mum in my own soccer school gave me some those.
Unfortunately, Feijoa is unfamiliar in Japan apparently according to wikipedia. That's why I didn't know exactly about it until came to Auckland.
I didn't see it in Australia either, but it might be familiarized to the public.
Anyway, we can see it anywhere in a park because there are many Feijoa trees around a park as a park tree, so I sometimes go and pick them up in the park near my house, haha.
I guess it's very good for breakfast. Recently, I always have some for breakfast with cereal. This is the NZ style breakfast!!!
皆さん、フィジョアというキウイに似た果物をご存知でしょうか??
最近これにハマッて、朝食なんかに結構食べてます。Wikiによると、日本でも流行の気配はあったみたいやけど、ほとんど普及してないみたい。どうりで知らなかったわけや。
オーストラリアでも結構あるみたいやけど、見たことなかったです。ニュージーランドは本当にこの実がなる「フィジョアの木」が結構ある。公園とかにも。
最初みたとき、「なんじゃこら!?」と思って食べてみたけど甘くてうまい。ミカンと同じくらいビタミンCも多く含まれていて、値段も手頃。
大きさはキウイの一回り小さくしたくらいで、色も緑。半分に切って、スプーンで実をくり貫いて食べます。まぁキウイの食べ方と一緒やね。
まぁニュージーランド独特の果物といえるのではないでしょうか。
こちらに来た時が是非ご賞味あれ!!
If you are a Japanese, I think most of you guys have never heard about it. Feijoa is a kind of fruits like kiwi fruit.
I first knew it a couple weeks ago when one of kid's mum in my own soccer school gave me some those.
Unfortunately, Feijoa is unfamiliar in Japan apparently according to wikipedia. That's why I didn't know exactly about it until came to Auckland.
I didn't see it in Australia either, but it might be familiarized to the public.
Anyway, we can see it anywhere in a park because there are many Feijoa trees around a park as a park tree, so I sometimes go and pick them up in the park near my house, haha.
I guess it's very good for breakfast. Recently, I always have some for breakfast with cereal. This is the NZ style breakfast!!!
皆さん、フィジョアというキウイに似た果物をご存知でしょうか??
最近これにハマッて、朝食なんかに結構食べてます。Wikiによると、日本でも流行の気配はあったみたいやけど、ほとんど普及してないみたい。どうりで知らなかったわけや。
オーストラリアでも結構あるみたいやけど、見たことなかったです。ニュージーランドは本当にこの実がなる「フィジョアの木」が結構ある。公園とかにも。
最初みたとき、「なんじゃこら!?」と思って食べてみたけど甘くてうまい。ミカンと同じくらいビタミンCも多く含まれていて、値段も手頃。
大きさはキウイの一回り小さくしたくらいで、色も緑。半分に切って、スプーンで実をくり貫いて食べます。まぁキウイの食べ方と一緒やね。
まぁニュージーランド独特の果物といえるのではないでしょうか。
こちらに来た時が是非ご賞味あれ!!