👺○👺 Gâteau de la magie!? / フランスで話題騒然「魔法のケーキ」ってナンダ!?
2016-10-15 22:14:06 TabiLaboIn France, a topic, seething "cake of magic" is Nanda !?
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FOOD2016/10/15
There is a recipe which collected "cake of magic" and a topic in France. The easy chin process which is mixed and just baked. This strange cake a sponge, custard, a franc (French pudding) and the respective food texture became in complete harmony with which though it was a simple recipe. The secret is exhibited.
There are a seed and a device.The recipe of "magic" which becomes 3 layers
Medium b286ec50aa4c294772b1eaacb735d3a63a8c2c15The material you can get easily and simplicity of the process may also be the factor with which they caught on. So the reason that I had an impact bigger than that is this. FUSHIGI which says that baking builds into clean 3 layers (from the top, sponge, custard and a franc) though it's only the process which is mixed and baked. Indeed that's like "magic".
Then, I'll judge from a worrisome ingredient.
(Material: For 1 cake mold of diameter 18cm)
A yolk: 3A white: 3Milk :140mlSugar :100gWeak flour :90gDrawn butter :90gVanilla essence: 5 drops
Medium 42a48b3f92ce6fd7dee97477eabb4cc815dcc802If it's often mixed until yolk, sugar and vanilla essence are put in a bowl first, and it becomes white, drawn butter is added, and old milk is added, and weak flour is mixed.
Au début j'ai mis un jaune d'œuf, un sucre, une essence de vanille dans un bol et ajoute le beurre fondu si je le mélange bien jusqu'à ce que cela devienne blanc et je montre de la faible farine et, en plus, le lait de mélange.
En plus, je le mélange avec un bol dans il y a quelque temps avec un fouet pour battre un blanc d'œuf et diviser la meringue en structure, trois fois et ne pas fracasser la meringue et je l'égoutte dans le modèle qui étendent un siège de cuisine et le mettent.
Medium fa93dbb3605ba986c0ccc8f1b4f182fdbc3fe115En tirant, la chaleur rugueuse est produite depuis 50 minutes, je la prends d'un modèle avec le four qui a exécuté la chaleur persistante à 150 centigrades.
Medium e8195cb87d14b0380b4f37212a8590c0ae614423Achèvement... !
Je le mélange seulement pour faire cuire trois niveaux de gâteaux bien qu'il semble être très difficile puisque je m'ai présenté. Est cela "vous ressemble magique ?" ?
2016-10-15 22:14:06 TabiLabo
フランスで話題騒然「魔法のケーキ」ってナンダ!?
フランスで「魔法のケーキ」と話題を集めたレシピがあります。混ぜて焼くだけの楽チン工程。シンプルなレシピなのにスポンジ、カスタード、フラン(フランスのプリン)、それぞれの食感が渾然一体となった不思議なこのケーキ。その秘密、公開しちゃいますよ。
タネも仕掛けもないのに3層になる“魔法”のレシピ
手軽に入手できる材料と工程のシンプルさも人気を呼んだ要因かもしれません。けれど、それ以上に大きなインパクトを与えた理由がこちら。混ぜて焼くという工程だけなのに、焼き上がりがきれいな3層(上からスポンジ、カスタード、フラン)に仕上がるというフシギ。それはまさに「魔法」のように。
では、気になる材料から見ていきましょう。
(材料:直径18cmのケーキ型1台分)
卵黄:3個卵白:3個牛乳:140ml砂糖:100g薄力粉:90g溶かしバター:90gバニラエッセンス:5滴
まずは卵黄、砂糖、バニラエッセンスをボウルに入れ、白くなるまでよく混ぜ合わせたら溶かしバターを加え、薄力粉をふるい牛乳を加えて混ぜます。
卵白を泡立ててメレンゲをつくり、3回に分けてメレンゲをつぶさないように、先ほどのボウルに加えて泡立て器で混ぜ、クッキングシートをしいた型に流し入れます。
150℃に余熱したオーブンで50分焼き、粗熱が取れたら型から取り出します。
完成〜!
3層のケーキをつくるなんてとっても難しそうだけど、紹介した通りただ混ぜるだけ。これこそ「魔法みたい」でしょ?