あけましておめでとうございます。
新しい年を迎え皆様のご健康と幸せを心よりお祈りいたしております。
日本の四季は神の恵みがあり、”旬”のものを食べるというのは、”気”
いをたべるとう意味でもあるのだそうです。
日本人はアニミズム(自然、霊的)を中心にして、成り立っています。
日本人のおもてなしは”ごちそうすること”神様に豊作をおいのりしたり、
自然の恵みを神を迎えて一緒に食べる。
和食には精神的な特色が織り込まれている。
今年のおせち料理は、今までで一番美味しい出来でした。
家族と一緒に元気で、頂けたことも幸せでした。
本年もどうぞよろしくお願いいたします。
Happy New Year.
I meet a new year and am wishing for everybody's
health and happiness more than a heart.
There is a favor of a god Japanese four seasons, and
it's said that to eat something of" season" is also the
investigated point which eats" intention".
Culture stands up focusing on an animism (It's spiritual
naturally.) for Japanese, trout?
To treat will pray God for a good harvest, and Japanese
hospitality meets and eats a natural favor together.
T
he mental characteristic are woven into Japanese food.
This year's osechi ryori was so far and the best make.
It was also happy that I could receive vigorously with
the family.