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This dessert is served at the Izmir, the Turkish restaurant in Asagaya.
It is very delicately sweet.
In English it is called Turkish Delight.
This dessert is served at the Izmir, the Turkish restaurant in Asagaya.
It is very delicately sweet.
In English it is called Turkish Delight.
Hi, I am sassia.
Wow, this Turkish dessert looks gorgeous! What is it made from? Is it some kind of fruit pickled in pyrup?
Here is the correct one.
I don't remember the explanation how to make it exactly.
I remeber only one of the material is a cheese which have a same name of the Father of the Turk(I remember the katakana name and don't know its spell, Kemal Pacha).
ここからは日本語で失礼します・・・
ケマルパシャですが、私も詳しい作り方はよくわからないのですが・・・解る範囲でよろしければ。
原料はセモリナ粉です。
これにチーズ(アタチュルクのことかしら?)と砂糖が入っているものと思われます。
日本の「麩」のように、乾燥したものが袋詰めされて売っているそうです@トルコ
これをシロップ(熱い)に漬けて戻すようです。
そして冷やしてから砕いたくるみを乗せていただきます。
ちなみに私が大好きなトルコ甘味はやっぱり「バクラヴァ」です♪
師匠、ご連絡です>
私のブログの「プリンター」編で、カラーインクについての質問が来ています(笑)
お時間あるときにでも見ていただけますか?
よろしくお願いします<(__)>
Splendid, you guys know a lot about Turkish cuisine!
Since I am from a very country side of Nagano, I have never tasted exotic Turkish food before.
Luckily I still have 5 more months to stay here in Toronto, one of the world’s biggest multicultural cities.
I will definitely try one of those!