5) Gösh nan – göshni ushshaq toghrap, uninggha ushshaq toghralghan bash piyaz, soqqan zire, qarimuch we tuz arilashturup qiyma teyyarlinidu. Xémir turuch sélip xémir yughurulup azraq tindurghandin kéyin, zuwula üzüp tawlap, zuwulining girwikini népiz, otturisini bir az qélin qilip, bir chong, bir kichik jilit teyyarlinidu. Chong jilitqa qiyma tekshi yéyitilidu. Üstige kichik jilit yépilip, chong jiltining girwikini arqigha yandurup, pürüp nan teyyarlinidu . Andin tawa yaki qazan'gha yagh quyup nan örüp – chörüp tekshi pishurulidu. Pishqanda herbir gösh nanni pichaq bilen parche – parche qilip toghrap, légen'ge élip dastixan'gha keltüridu. Bu xil nan shorpiliq, temlik, yumshaq bolup, tolimu yéyishlik bolidu.
5)ゴシ・ナン――肉を小さく切り刻んで、それに小さく切り刻まれたタマネギ、粉にしたクミン、コショウそして塩を混ぜてキーマ〔ひき肉主体の具〕が準備される。酵母を入れて生地がこねられて少し休ませてから、生地の玉をちぎって成形して、生地の玉の縁を薄く、中央を少し厚くして、一つは大きく、一つは小さい皮が準備される。大きい皮にキーマが平らに広げられる。その上を小さい皮で塞いで覆って〔コメント感謝〕、大きい皮の縁を裏返して、折り曲げてナンが準備される。それから平底鍋もしくは(丸底)鍋に油を注いでナンをひっくり返して揺すって平均に加熱される。熱の通った各ゴシ・ナンをナイフで一切れ一切れに切り分けて、大皿に取ってテーブルクロスに持ってくる。この種のナンは多汁で、香ばしく、やわらかくて、とてもおいしい。
5)ゴシ・ナン――肉を小さく切り刻んで、それに小さく切り刻まれたタマネギ、粉にしたクミン、コショウそして塩を混ぜてキーマ〔ひき肉主体の具〕が準備される。酵母を入れて生地がこねられて少し休ませてから、生地の玉をちぎって成形して、生地の玉の縁を薄く、中央を少し厚くして、一つは大きく、一つは小さい皮が準備される。大きい皮にキーマが平らに広げられる。その上を小さい皮で