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A Slow Life of Mister Masuda

定年退職後のスローライフを公開!

パエリア

2021年11月27日 16時24分44秒 | 食事

11月30日(火)

我家の定番料理の一つ、「パエリア」
アルデンテに炊けたお米も美味しくて満足、満足。
パエリア用のお鍋も四十年も経つと味(?)が出て来て、これも良き哉!!
 One of the basic dishes of our home is "paella."
The (al dente) rice with some cores is delicious, too.
We are satisfied and are satisfied.
The pan of the paella which we used for 40 years is dignified.
This is good, too!

ブイヤベース

2021年11月27日 16時22分33秒 | 食事
11月27日(土)

バンクシーをUPしている間の食事の一つ、二つを。
先ず、ガーリックブレッドとサラダを添えてブイヤベース。
ミスターマスダはブイヤベースには伊勢海老がなければと言うがそれは無理。
ブイヤベースは後のスープで作るリゾットが楽しみで作るようなものなのだが・・・・。
Today's lunch was the bouillabaisse with garlic bread and salad.
Mr. Masuda said that bouillabaisse must had a lobster, but it was impossible.
After main dish, a risotto making with the bouillabaisse soup was our pleasure.