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「王様のガレット」
以前載せましたピティヴィエとほぼ同じ作り方です。
違いは生地 こちらの生地にはイースト菌が入っているためピティヴィエほど
パリパリしていない。 中がアーモンドクリームと言う点も表面の飾り柄のつけ方も似ています。
Galette de Roi and Pithivier are very similar. The difference is that
the dough of Galette contains the yeast. So the texture is different.
Inside of both Galette de Roi and Pithivier is the almand cream.
Galette de Roi et Pithivier sont semblable. La difference est la pate.
La pate de Galette a levure.
以前載せましたピティヴィエとほぼ同じ作り方です。
違いは生地 こちらの生地にはイースト菌が入っているためピティヴィエほど
パリパリしていない。 中がアーモンドクリームと言う点も表面の飾り柄のつけ方も似ています。
Galette de Roi and Pithivier are very similar. The difference is that
the dough of Galette contains the yeast. So the texture is different.
Inside of both Galette de Roi and Pithivier is the almand cream.
Galette de Roi et Pithivier sont semblable. La difference est la pate.
La pate de Galette a levure.