バンクーバーで1979年からオープンの日系美容室 Misako’s Hair Studio

『Misako's Hair Studio』から様々な情報をお届けします。

筋子と海老

2013年05月06日 | Beach at Thurlow

 

日曜日朝、Stevestonヘ行き、生筋子と海老を買いました。

Sunday morning, I went to Steveston to buy some prawns and raw fish eggs

生筋子は醤油漬けにする際、ネットで予習をしたにも関わらず

ほぐすのに大失敗しドロドログチャグチャにしてしまい泣きそうになりました。

また来週買いに行かないといけません。

海老は前回そのまま生で食べたら気持ち悪くなり

料理人の方に伺い塩漬けしてから食べる予定です。

海老は刺身も良いですが、実は焼くのが一番美味しいのかも!と思いました。

Even though i searched up how online, I failed in seperating the eggs =(
The eggs became all mushed up together, I felt like crying...
I have to go buy it again next week now =(
I ate the prawns raw and it made me feel pretty sick...
I plan to cook it with salt next time. 
sashimi shrimp is good but i realized it might be best cooked.  

料理って難しいですね。
Cooking is difficult. 

Yoshi


 

お知らせ

 

日頃Misako hair studioをご利用いただきありがとうございます。

 

当店の定休日はBC州の祝日となります。

 

お客様にはご不便ご迷惑をおかけしますが

 

今後ともMisako hair studioをよろしくお願い申し上げます。

 


Notice

Thank you very much for being our customer at Misako Hair Studio.

 

we will be closed on all national holidays.

 

We apologize for any inconveniences and look forward to seeing you again.

 


 

コメント
  • X
  • Facebookでシェアする
  • はてなブックマークに追加する
  • LINEでシェアする