昨日 30日にわたしの田舎で 恒例の”忘年バーベキュー”をしました。メインは なんといっても”殻付き牡蠣の網焼き”です。
Customary "Year-end party barbecue" was done in my country on the 30th yesterday. The main is "Oyster's with the husk net scorch coming. " after all
これは 〇〇子さんによる新趣向の”蕪(かぶ)の直火焼き”(かってに命名)
This is "Direct flame scorch coming of the turnip (turnip). " of a new idea by Mrs.〇〇子 (Selfishly name it)
できあがりです。わたしの感想は だいこんの温調理 あまいけど ほんのりとにがみが といった 趣をたのしむ料理でしょうか。
It is a completion. Is my impression a dish that enjoys the [amaikedo] elegance of [totono] benignancy reasons of [daikon] faintly said bitter?
今年は メリーランド州から 姪っ子の友人で国際結婚のお二人の参加もあって 国際色豊かな宴となりました。お疲れ様でした。
It was niece child's friend, the couple of the mixed-race marriage participated from Maryland state, and it became a rich international flavor feast this year. Thank you very much.
これは お魚の骨酒の燗をするために 七輪で加熱中です。孟宗竹の肉厚が1cm以上あるので 少々の火では 温まりません。
To do the heating sake of the fishbone diagram sake, this is being heated with the clay charcoal stove. It doesn't get warm in a little fire because there is one cm or more thickness of the phyllostachys pubescens.
これは 昨日から仕込んでいった”しし鍋”です。最後にねぎを振ってもらって 絵になりました。
食材 趣向はいろいろあるのですが これはっと言う絵は なかなか撮れないのと あまり載せると ひんしゅくを買いますので 超控えめにしておきました。
それでは みなさま よいお歳を。
This is "Wild boar pan" trained yesterdayThe Welsh onion was shaken at the end and it was picturesque.
Oh the said picture was able to come and was made super-.. to keep from because it disgusted it when putting it it was not possible to take easily and too much though was variously the ingredient idea.Then, [yoiotoshio] of everybody.
凧男さんのブログ等 いつも楽しく拝見しています。
良いお年をお迎えのことと思います。
本年もよろしくお願いいたします。