![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/53/79/a4bf80e69a11eb4958950b239c076116.jpg)
ベルギーワッフル
今年、双子池ヒュッテの軽食メニューに、新しく加わるデザートです!!
こちらのワッフルは、シェフがフランスにいらした頃、ベルギー人シェフに教えて頂いたものだそう。
(その方は、ご自身のおばあちゃんに教わったとのこと!!)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/thumbnail/72/74/84f8e79b4ccc40f34a00d767d382b54c_s.jpg)
味はもちろん美味しいですが、中はふわふわ、外はサクサクになる焼き加減がポイント!!
![](https://blogimg.goo.ne.jp/thumbnail/1c/27/fb0165a276d164ac23aef454a8a42171_s.jpg)
シェフご指導のもと、美味しいワッフル作り、がんばります!!
*****
This is a photo of our new take out dessert coming up in 2022 season!
.
We will start to offering this Belgian Waffle for customer who are coming to Futagoike, which I was taught from our Chef, actually, he receive cooking instruction from Belgian Chef when he went to France.
Please try and enjoy it!
今年、双子池ヒュッテの軽食メニューに、新しく加わるデザートです!!
こちらのワッフルは、シェフがフランスにいらした頃、ベルギー人シェフに教えて頂いたものだそう。
(その方は、ご自身のおばあちゃんに教わったとのこと!!)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/thumbnail/10/39/5f32460806f05f033769ed7a43fbd8e3_s.jpg)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/thumbnail/72/74/84f8e79b4ccc40f34a00d767d382b54c_s.jpg)
味はもちろん美味しいですが、中はふわふわ、外はサクサクになる焼き加減がポイント!!
![](https://blogimg.goo.ne.jp/thumbnail/1c/27/fb0165a276d164ac23aef454a8a42171_s.jpg)
シェフご指導のもと、美味しいワッフル作り、がんばります!!
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This is a photo of our new take out dessert coming up in 2022 season!
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We will start to offering this Belgian Waffle for customer who are coming to Futagoike, which I was taught from our Chef, actually, he receive cooking instruction from Belgian Chef when he went to France.
Please try and enjoy it!
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