チェッカーボードクッキーに挑戦。
意外と簡単に見栄えも良くできた.味もよし.
ココア味と,レモンが利いたバニラのショートブレットクッキーの生地をだんだんにして,交互に重ねて,そんでもって棒状にする.それを金時飴状にとんとん切って,オーブンで焼いて,出来上がり!
残りはフリーザーで保存.3から4ヶ月はそれで大丈夫.
***********************************
I tried to make checker board cookie.
It was surprisingly wasy and tasty.
With 2 different flavor (coco and vanila lemon) layered and flip and layerd again, then make a log. sliced 1/4" and bake for about 7min.
You can keep cookie log up to 3-4 month in the freezer.
意外と簡単に見栄えも良くできた.味もよし.
ココア味と,レモンが利いたバニラのショートブレットクッキーの生地をだんだんにして,交互に重ねて,そんでもって棒状にする.それを金時飴状にとんとん切って,オーブンで焼いて,出来上がり!
残りはフリーザーで保存.3から4ヶ月はそれで大丈夫.
***********************************
I tried to make checker board cookie.
It was surprisingly wasy and tasty.
With 2 different flavor (coco and vanila lemon) layered and flip and layerd again, then make a log. sliced 1/4" and bake for about 7min.
You can keep cookie log up to 3-4 month in the freezer.