理系のじじいリケジイのブログ

リケジイがアッチコッチ行ったことや蝶や料理の話です。

今日も大根

2021-05-04 09:20:24 | 日記


今日も朝ごはんに大根料理が二つ加えられました。大根の葉と榎茸と油揚げと鰹節の炒めものです。味がしっかり染み込んだ幌吹き大根の山椒木の芽と辛子添えです。その他には自家製紅鮭干物、スクランブルエッグ、黒豆煮、納豆、牛乳、スナップ豌豆、南瓜焼き、自家製赤味噌の味噌汁、ご飯などがあります。

今天早飯也加了兩個蘿蔔料理。蘿蔔葉、榎菇、油炸豆腐和幹木魚片。是味道很好地滲入了的幌吹蘿蔔的山椒樹的芽和芥末添上。除此之外還有自家制紅鮭魚幹、炒蛋、黑豆煮、納豆、牛奶、豌豆、南瓜燒、自家制紅味增湯、米飯等。

Two Japanese radish dishes have been also added to breakfast today. Leaf of Japanese radish, velvet shank, thin fried tofu and dried bonito stir-fry. The taste is a sprout and mustard addition of a Japanese pepper tree of the hood spout Japanese radish into which I sank tightly. I have homemade red salmon dried fish, scrambled eggs, boiling of black soybeans, fermented soybeans, milk, snapshot peas, pumpkin baking, miso soup of homemade red miso and rice in others.




最新の画像もっと見る

コメントを投稿