今日の弁当は鶏肉唐揚げとゴボウかき揚げと小松菜茸油揚げ炒めです。昨夜の献立は酢豚だったからとついでに鶏肉も唐揚げにしておきました。更についでに牛蒡も揚げました。
今朝はウインナソーセージ炒めと、小松菜茸油揚げ炒めとズッキーニ、人参、隠元豆、ブナシメジなどを煮ました。
今天的午餐是炸雞、炸雞和小松菜炒菜。 昨晚的菜單是醋豬肉,所以我把雞肉炸了。 此外,我炸了牛肉碗。
今天早上,我們煮了溫納香腸,小松菜炒菜和西葫蘆,胡蘿蔔,隱藏豆和布納西梅吉。
Today's box lunches are a chicken food fried without coat, burdock fritters and Komatsuna leaf mushroom thin fried tofu fry. Last night's menu, because it was sweet and sour pork, I also took a food fried without coat chicken. I also fried more burdock. Wiener fry, Komatsuna leaf mushroom thin fried tofu fry, zucchini, carrot, kidney beans and beech shimeji mushroom were boiled this morning.
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます