弾丸会津旅

2009年06月07日 20時06分01秒 | 旅するふっき~

6月6日:
14:00 青梅
 (昼食・一般道を東へ)
16:30 岩槻インター
 (東北道)
18:30 郡山南インター
 (市内散策)
19:10 郡山ビッグアイ
 (夜景観賞・夕食)
21:00 郡山インター
 (磐越道)
21:40 会津若松インター
 (富士の湯入浴)
23:30 道の駅喜多の郷
 (車中泊)

6月7日:
06:00 起床
 (一般道を北へ)
06:45 日中線記念館・旧熱塩駅
 (駅跡を見学)
07:50 五色沼駐車場
 (遊歩道を散策…というより本気で歩く)
09:30 駐車場・センター
 (お土産購入)
10:30 喜多方市内
 (喜多方ラーメンを食す)
11:30 会津若松市内
 (一般道を南へ)
14:50 日光市今市・杉並木
 (一般道を進む)
15:30 鹿沼市内
 (餃子を食す)
16:00 鹿沼インター
 (東北道)
17:30 岩槻インター
 (一般道を西へ)
19:00 青梅

最新の画像もっと見る

6 コメント

コメント日が  古い順  |   新しい順
Unknown (吹雪)
2009-06-07 21:47:26
ホームに立って,つい左右の確認をしたのは職業病だな。
返信する
青梅って。 (numa)
2009-06-10 21:29:46
青森って見えて一瞬おどろいたわw

この日の写真、素敵だね~

なにかのジャケットみたい(-ω-*
返信する
Japan life style (MIMI)
2016-12-01 11:43:32
http://student.blog.dinus.ac.id/mataharilanangpanggulu/2016/10/11/japan-life-style-%E6%97%A5%E6%9C%AC%E3%80%80%E3%81%AE%E3%80%80%E7%94%9F%E6%B4%BB/

Japan is an incredible country, to not a few people who love him and not a few people who want to visit even willing to settle therein.
返信する
NOT ONE TO CHOOSE Prodi JAPAN !!!! (ARIANA)
2016-12-01 11:47:23
http://student.blog.dinus.ac.id/mataharilanangpanggulu/2016/10/04/tidak-salah-untuk-memilih-prodi-jepang/

Japanese Literature Greetings! wkwkwkw .... This time will わ た し share an inspiring article for you students of Japanese Literature.
返信する
7 Foods and 2 Ice Grate Khas Malang (GONI)
2016-12-01 11:49:10
http://student.blog.dinus.ac.id/c11eddomarselo28/

Hello! culinary mania and friends UDINUS ... Meet me again The Master Of Culinary. Okay ...! Today I want to discuss the Regional food Malang ya .... there's the kicker? If food Malang lhooo riches .... hehehe no less delicious cuisine of Padang on my blog earlier. Not only the food but the ice yes it looohh make [...]
返信する
5 Foods Yogyakarta (CHIKA)
2016-12-01 11:59:39
http://student.blog.dinus.ac.id/c11eddomarselo28/2016/11/12/5-makanan-khas-kota-yogyakarta/

Siapa yang nggak tau makanan yang satu ini? Gudeg (bahasa Jawa gudheg) merupakan makanan khas Yogyakarta dan Jawa Tengah yang terbuat dari nangka muda yang dimasak dengan santan. Kuliner wajib khas Yogyakarta yang terbuat dari nangka muda yang dimasak dengan santan ini memang sangat populer karena rasanya yang lezat
返信する

コメントを投稿