EDUCATION JOURNEY ☆幼児教育世界の旅☆ 

LOOKING for UNBELIAVABLE moments...and CHILDREN's SMILE.

Italian Veggies. イタリアン野菜 (おつまみ)

2010-12-10 | My work of art
I just named it myself....
Italian Veggis, just because i have Red pepper (papurica in Japanese) in it, and i have seen colorful veggies in Itaian cuisin.




What you need 作り方  絶対にワインとかお酒でもあうよ!

olive oil オリーブオイル、 broccolli ブロッコリー cherry tomatos みにとまと green pappers, red peppers, ピーマン赤ピーマン green beans サンド豆 garlic にんにく

オリーブオイルを熱して にんにくをあっためる
heat the olive oil and cook sliced garlic

boil all the veggis except cherry tomatos for about 1 min.(salt)
先に野菜は火を通す (トマトはしない)

put all the veggies in a pan and fry about 3 min. salt, pepper and its done!
野菜をすべていれて3分間炒めて終わり!