実はポテトサラダにハマってます(苦笑)。
前回のはジャーマンポテト風に、粒入りマスタードなどを
使ったものなんですが、こちらは普通のポテトサラダ。
ポイントは、ゆでたまごをノッケてミモザサラダ風にしてるところかな?
今日のメインは、豚肩ロースとキャベツの白ワイン煮込み♪
これって、簡単で且つ美味しい~。
リースリングで煮込んで、リースリングで食す!
なんだかプチ幸せという気分。^^
先日は牛ブロック肉を、フィレンツェ風ステーキに仕上げたり。
食べすぎ注意ですね・・・
-------
To tell the truth, I really love "Potato salada" and
that is what I'm really crazy about recently.
The other day, i cooked the one in German style (with grainy mustard)
and today, conventional Japanese one, coupled with a minced, boiled egg.
Tonight's main dish was "Boiled boston butt and cabbage with white wine."
This was cooked with "Riesling" and my recommendation is to enjoy it with
Riesling as well.
I also cooked "Beef stakes in Florence style" the other day...
Think i should be careful to eat too much...
前回のはジャーマンポテト風に、粒入りマスタードなどを
使ったものなんですが、こちらは普通のポテトサラダ。
ポイントは、ゆでたまごをノッケてミモザサラダ風にしてるところかな?
今日のメインは、豚肩ロースとキャベツの白ワイン煮込み♪
これって、簡単で且つ美味しい~。
リースリングで煮込んで、リースリングで食す!
なんだかプチ幸せという気分。^^
先日は牛ブロック肉を、フィレンツェ風ステーキに仕上げたり。
食べすぎ注意ですね・・・
-------
To tell the truth, I really love "Potato salada" and
that is what I'm really crazy about recently.
The other day, i cooked the one in German style (with grainy mustard)
and today, conventional Japanese one, coupled with a minced, boiled egg.
Tonight's main dish was "Boiled boston butt and cabbage with white wine."
This was cooked with "Riesling" and my recommendation is to enjoy it with
Riesling as well.
I also cooked "Beef stakes in Florence style" the other day...
Think i should be careful to eat too much...